HOY POR HOY NOVA TEMPORADA

“4 de setembre, Quins nervis!”, Han estat les seves primeres paraules al micro de la SER després de prendre el testimoni de Pepa Bueno, conductora del primer tram de l’emissió. “Estic afortunadament nerviós”, explica als pocs minuts de sortir de l’imponent estudi central. “És clar que sento la responsabilitat, no hi ha ningú interessant en el món del periodisme que no hagi passat abans per aquí”, apunta el nou presentador d’Hoy por Hoy, el programa líder dels matins radiofònics (3.047.000 oients diaris, segons la última onada de l’EGM). Ho ha explicat Patricia Peiró des d’El País.
Garrido ja va transitar durant molt de temps per aquests passadissos, tal com va recordar dilluns a la seva primera salutació com a presentador d’ Hoy por hoy. “La meva no és una història d’èxit, és una història d’empenyorament”, va relatar davant del micròfon per passar a detallar com als seus 16 anys es va plantar a les portes de Ràdio Mallorca per demanar feina. “He treballat aquí 16 anys i després d’això he seguit lligat d’una manera o altra a la ràdio i especialment a aquesta casa. No em sento com algú que ve de fora i espero que els oients tampoc ho vegin així “, puntualitza.
Malgrat el seu extens passat a l’emissora de Gran Via 32, és conscient que és en certa manera el nou i assumeix aquest rol. Garrido espera omplir amb la seva empremta l’espai que abans va ocupar Gemma Nierga, per la qual assegura que professa “tots els respectes i admiracions” per tot el que porta aportant a la ràdio des de fa 30 anys. “La naturalesa de la nostra professió és canviant i, des del respecte, crec que és bo que agitem de tant en tant les coses amb altres veus, altres col·laboradors, altres guionistes …”. afegeix.

Més enllà de la seva empremta i dels nous continguts i col·laboradors que arribin a les ones de la seva mà, el nou presentador d’Hoy por hoy assenyala que un dels seus objectius és prestar molta atenció a les possibilitats de distribució i a la necessitat d’atrapar a més oients a través de noves plataformes i de les xarxes. Una visió de conjunt que neix, potser, de l’experiència que li ha aportat la seva tasca al capdavant d’Animal Maker, la productora que va crear el 2012 i que realitza programes de ràdio i de televisió i elabora peces radiofòniques i audiovisuals per, entre d’altres , Podium Podcast, la plataforma de Prisa Ràdio. En aquests cinc anys ha obtingut nombrosos premis per la seva tasca com a productor.

“Tenia moltes ganes de dir-li als oients que sé a on vinc, que jo també sóc un gran oient de ràdio”, assegura. Superat el tràmit de l’estrena, comença la travessa. El seu lema és clar: “Això és la ràdio, la resta o soroll o silenci”.

Quant a iloveradio

Locutor a Ona 92, Radio 83 i a Ràdio Estudi Esplugues. Professional de la comunicació i planificador de mitjans a Difusión y Audiencias.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *