ECONOMIA DE GUERRA ( 2 )

Al desembre es va anomenar Alejandro Nieto com a nou director general de la Cadena Ser i segons informa "El Confidencial Digital" les línies bàsiques del nou projecte son tres: – Reducció de directors regionals " Es insostenible, diuen, tenir directors a totes les emissores de ciutats petites i mitjanes.

 Els caps no han de ser solament gestors comercials i també han de treballar amb els continguts.

– Sembla que al nou director no li agraden les "mega-vacances" que fan els locutors.

Crec que amb aquestes mesures  es preten  presentar un balanç positiu de cara als accionistes i reduir unes perdues importants.

Com a efecte secundari això  provocarà més inseguretat als professionals i , és possible, que encara hi hagi més abandonaments.

Amb aquestes mesures no s´aconseguirà augmentar l´audiència, l´audiència s´aconsegueix informant  amb professionalitat, informar puntualment de les noticies,  procurant exclusives, en resum l´audiència sáconsegueix amb el treball diari de tots. De res no val que  et matis informant del consell de  ministres i la redacció d´esports no digui res d´un possible dopatge.

El problema de fons continua i s´agreujara a la primera onada del 2011.

De les "mega-vacances" dels locutors jo no em preocuparia , la competència també les fa i, per sort, els entrevistadors de l´EGM tampoc no treballen en èpoques de vacances.

Quant a iloveradio

Locutor a Ona 92, Radio 83 i a Ràdio Estudi Esplugues. Professional de la comunicació i planificador de mitjans a Difusión y Audiencias.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *