THE BEATLES ( 50 ANYS )

Jesús Hermida es retroba amb l’audiència a les ones RNE, per commemorar el naixement, fa 50 anys, dels Beatles. Al llarg de sis entregues, el programa ‘Paraula de Beatles’, dirigit i presentat per Jesús Hermida, explicarà la influència de la banda, a través d’una crònica amena, sonora i musical. La matinada de diumenge a dilluns (00.00 hores), a Ràdio Nacional.

L’octubre de 2012 es compleixen 50 anys de la publicació de ‘Love me do’, el primer senzill del grup que va traspassar fronteres i va influir en la música i les idees de tres generacions: The Beatles, amb John Lennon, Paul McCartney, George Harrison i Ringo Starr.

 

Entre 1962 i 1970, any del seu separació, els Beatles van conquistar la indústria musical i van exercir una important influència social i cultural.
RNE celebra l’aparició dels Beatles fa 50 anys, de la mà de Jesús Hermida. El periodista torna a la ràdio per explicar la història del que han significat i encara signifiquen .  I no només a través de la seva música, sinó també mitjançant una anàlisi de les seves lletres, que són part del gran llegat que van deixar.

 

‘Paraula de Beatles’ constarà de sis entregues a manera de tribut a la banda de Liverpool, amb una narració cronològica i referències a aspectes tècnics i humans de la seva carrera, ja anècdotes i vivències dels Beatles, embolicades, és clar, en els seus millors i més significatives cançons.
Cada setmana, a la matinada de diumenge a dilluns (00.00 hores), ‘Paraula de Beatles’, amb Jesús Hermida, a Ràdio Nacional.

Quant a iloveradio

Locutor a Ona 92, Radio 83 i a Ràdio Estudi Esplugues. Professional de la comunicació i planificador de mitjans a Difusión y Audiencias.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *