RADIODAYS EUROPE 2018

Una de les sessions de RADIODAYS EUROPE , tres locutores de ràdio – Angi Taylor (Kiss FM, EUA), Annemieke Schollaardt (NPO Ràdio 2, Països Baixos) i Ivana Miseric (Otvoreni, Croàcia) van parlar amb el coach Clark Dennis (Estats Units) sobre ser una personalitat de ràdio , com el paper del locutor de ràdio s´ha desenvolupat al llarg dels anys, i com progressaven a les seves carreres.
El món de la ràdio encara està dominat per homes, però aquestes professionals trenquen motlles i aconsegueixen una gran audiencia. .
Els inicis són difícils . Angi Taylor (Kiss FM, Estats Units) va dir que quan ella va començar, tenia l’objectiu de “presentar un programa matinal, el seu programa matinal i ser el programa número u a la ciutat.” Ella volia anar a on volia anar la gent i fer-ho.. Annemieke Schollaardt (NPO Ràdio 2, Països Baixos) diu que volia ser considerada seriosament com una atleta de la música i va mantenir al seu objectiu sempre que podia.
Els panels parlen de mites de la ràdio: les dones no els hi agrada escoltar dones, i també parlen d’un salari igual.
Els grups “Time’s Up” i “#Em Too” han creat una oportunitat rellevant per a les dones en els mitjans de tenir una veu, i com a locutor, per oferir alguna cosa d’honestedat sobre les seves pròpies experiències i discutir solucions potenciació.

Quant a iloveradio

Locutor a Ona 92, Radio 83 i a Ràdio Estudi Esplugues. Professional de la comunicació i planificador de mitjans a Difusión y Audiencias.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *