RADIO RELOJ

Un any més, gran part dels components de l’antiga Cadena Catalana s’han reunit en un àpec que ja és una cita anual per als seus antics membres. L’esdeveniment fraternal es celebra en un hotel molt proper a la ubicació que en plena Rambla de Barcelona ocupava l’emissora del Grup: Ràdio Reloj de Ràdio Espanya. Juntament amb el seu antic director José Manuel Salillas, un grup cohesionado de professionals han recordat anècdotes de l’emissora de les Rambles.

Cadena Catalana es va constituir el 1978 amb postes propietat de la Cadena SER i Rato, aconseguint excel·lents xifres d’audiència durant el període en què estava actiu, entre 1978 i 1990. Tot i que la seva dissolució es va iniciar a finals dels anys 80, va ser en juliol de 1989, quan la Cadena SER va adquirir i va instal·lar la seva programació en cinc de les principals emissores de la cadena de Girona, Lleida i Barcelona.

La marca Cadena Catalana ha quedat gravada al cor d’una generació que va créixer escoltant a Eduardo Vidal en el seu estudi bombonera en FM, però sobretot a professionals de la talla de Mario Gargallo, Andrés Caparrós, Odette Pinto, Joaquín Soler Serrano, Albert Malla , José Luis Fernández Abajo, Paco Lobatón, Enric Sopena, Luis Arribas Castro, Ricky Romero, Pedro Bernal, Alfonso Arús, Javier Tagle, Fernandisco, Constantino Romero, Albert Castillón, Fernando del Collado i Mario Beut, entre una llarga llista de professionals que van alternar els seus veus i talents amb el clàssic carrillón que repetidament va oferir l’hora puntual. Era una època en què Internet no existia i la puntualitat horària era patrimoni de les emissores com Ràdio Reloj.

Quant a iloveradio

Locutor a Ona 92, Radio 83 i a Ràdio Estudi Esplugues. Professional de la comunicació i planificador de mitjans a Difusión y Audiencias.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *