RÀDIO EFICÀCIA

L’Associació Catalana de Ràdio (ACR) va néixer l’any 1992 i integra totes les cadenes i emissores comercials privades que operen a Catalunya.

L’ACR té com a objectiu la promoció i el desenvolupament de la radiodifusió privada comercial a Catalunya, en un entorn legal i econòmic canviants, així com la defensa de l’exercici de la llibertat d’expressió en el mitjà radiofònic.

La junta directiva de l’ACR manté interlocució constant amb totes les administracions i agents del sector i promou tot tipus d’iniciatives encaminades a la consecució dels seus objectius. L’ACR encarrega estudis sectorials i fa propostes a iniciatives legislatives, en el marc dels períodes d’audiència pública. Igualment ha promogut la celebració de tres congressos de ràdio, l’ampliació de l’estudi d’audiències EGM per a Catalunya i el desenvolupament de l’Observatori de la Ràdio de Catalunya, junt amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) entre d’altres, reflex del seu interès per mantenir contacte permanent amb el sector acadèmic de recerca.
L’Associació Catalana de Ràdio posa en marxa una campanya per demostrar l’eficàcia de la ràdio com a mitjà publicitari Ràdio eficacia:

Quant a iloveradio

Locutor a Ona 92, Radio 83 i a Ràdio Estudi Esplugues. Professional de la comunicació i planificador de mitjans a Difusión y Audiencias.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *