NOVA TEMPORADA CADENA COPE

El Grup COPE va presentar dimecres passat la seva programació per la temporada 2017/18, i que ha comptat amb la presència del ministre d’Educació, Cultura i Esport, Íñigo Méndez de Vigo, entre d’altres personalitats. Rafael Pérez del Puerto, conseller delegat del Grup COPE i el seu president, Fernando Giménez Barriocanal, han liderat com és tradicional l’arrencada oficial del curs a les emissores del Grup.
La nova temporada no implicarà molts canvis a la graella de la Cadena COPE amb excepció del fitxatge de nous col·laboradors o la substitució d’Antonio Herráiz per José Luis Pérez després del recent nomenament de Pérez com a director dels Informatius de COPE i 13TV. D’aquesta manera Carlos Herrera arrenca la seva tercera temporada d’Herrera en COPE (de dilluns a divendres de 6:00 a 13:00 hores), que estarà marcada per la seva particular forma de comptar la actualitat i que es barrejarà en el pla informatiu amb Paloma Tortajada i en el camp de l’entreteniment amb Javier Sierra.

El Tiempo de Juego, comandat per Paco González, Manolo Lama i Pepe Domingo Castaño, acompanyarà als oïdors els dissabtes i diumenges de 15:00 a 1:30 hores i es narra el minut a minut en el compte enrere per al Mundial de Rússia de 2018. Tot això ho farà amb els seus col·laboradors habituals: Julio Maldonado, Maldini, el major especialista en futbol internacional, Tomás Guasch, David Albelda, Manolo Sanchís, Fernando Morientes, Dani Martínez, Radomir Antic, José María Minguella, Pichi Alonso, Marcos López, Petón, José Miguel Prieto, Poli Rincón, Dani Ruiz Bazán, Andoni Cedrún, Fernando Sanz, Luis Ángel Duque, Paco Liaño i Miguel Ángel Paniagua.
El Partidazo de COPE arribarà de 23:30 a 1:30 hores amb Juanma Castaño i comptarà amb la col·laboració de Paco González, Manolo Lama, Pepe Domingo Castaño, Maldini o Tomás Guasch. El programa mantendrá les seccions de Vaya Fiesta, Grupo Risa o Kilómetro 42 amb Chema Martínez.
Per la seva part, de dilluns a divendres, Ángel Expósito continuarà al capdavant de La Tarde de 15:00 a 19:00 hores. A més, aquest any s’estrena Expediente Expósito amb Cruz Morcillo i Pablo Muñoz i analistes com Sonsoles Ónega. Luis del Val seguirà posant en antena la secció Les coses de la meva tia Pascualina, Jon Uriarte mostrarà l’actualitat amb el seu humor i Jorge Alcalde i Juan Orellana explicaran les últimes novetats de ciència i cinema, respectivament.
La Linterna seguirà de dilluns a divendres de 19:00 a 23:30 hores Juan Pablo Colmenarejo per desxifrar el que succeeix al nostre voltant amb els analistes: Jorge Bustos, Fernando Jauregui, Federico Quevedo, Mikel Buesa, Victoria Prego, Ramón Pérez Maura, José Ramón Pin Arboledas, Fernando Rayón, Miguel Ángel Belloso, Carlos Sánchez i José Antonio Navas. En els esportes, Manolo Lama seguirà compartint les seves exclusives amb els oïdors a les 20:30 hores. Els frides serà Faustino Catalina, que encesa la Llanterna de l’Església a partir de les 22:30 hores.
En la segona temporada de MEDIODIA COPE (de dilluns a divendres de 13:00 a 15:00 hores) Antonio Herráiz acompanyarà als microcòstics a Pilar Cisneros per explicar l’oient les millors històries i la millor informació. Els dissabtes i diumenges de 14:00 a 15:00 hores serà el torn d’Ángel Correas. La informació més directa de l’Església, de la Conferència Episcopal, les diòcesis espanyoles i de la Santa Seu correrà a càrrec de El Espejo amb José Luis Restán de dilluns a divendres a les 13:30 hores i els dissabtes i diumenges a les 14: 00.
Cristina López Schlichting continuarà amb Fin de semana els dissabtes i diumenges de 10:00 a 14:00 hores contant tot el que succeeix amb seccions relacionades amb els secrets de l’univers, la família o la neuropsicologia i amb col·laboradors com Javier Sierra, Álvaro Bilbao, José Miguel Gaona, Pedro Martínez i Javier Peña. Tampoco faltarà un any més els dissabtes de 8:30 a 10:00 hores Agropopular amb César Lumbreras.
Adolfo Arjona posarà la veu a les matinades de COPE de dilluns a divendres a la nit de 01:30 a 04:00 hores i fins a les 06:00 hores Carlos Moreno, El Pulpo, estarà posant les calles amb els oïdors. La nit dels divendres serà cosa de Rosa Rosat i els dissabtes el torn passarà al Grup Risa.

Quant a iloveradio

Locutor a Ona 92, Radio 83 i a Ràdio Estudi Esplugues. Professional de la comunicació i planificador de mitjans a Difusión y Audiencias.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *