MOTACIONS

Avui, 15 de març, Màrius Serra estrena “Motacions”, el nou joc interactiu digital que allargarà la vida d’algunes de les paraules que apareixen cada dia a l’“Enigmàrius”.

Màrius Serra estrena avui el joc lingüístic interactiu “Motacions”, on farà evolucionar algunes de les paraules que apareixen cada dia a l’espai “Enigmàrius” d’“El matí de Catalunya Ràdio”, dirigit i presentat per Mònica Terribas. A partir d’avui, cada dimecres un mot patirà una mutació al nou espai digital.

El mateix Màrius Serra explica l’origen de “Motacions”: “La llengua és un ésser viu en constant evolució. L’ús i abús que en fem provoca que els mots mutin. El pas del temps també es deixa sentir en l’idioma, el millor arxiu de memòria històrica que posseïm. Res no és immutable, però tot té un origen i una evolució, de vegades insòlita. Fa una dècada que l’‘Enigmàrius’ explora cada dia la capacitat mutant dels mots. En aquestes ‘Motacions’, cada setmana veurem més transmutacions de mots”.

El joc s’estrena amb el mot “mastegot”, que apareixia fa uns dies a l’“Enigmàrius” amb el següent enunciat: “Claves mastegots com una peixatera”. La primera “motació”, a partir d’aquest “mastegot”, s’amaga rere la pregunta “quina és la jerarquia dels cops de càstig que els pares etziben als fills?”. Els oients trobaran cada setmana les respostes del nou joc de Màrius Serra a la pàgina de l’“Enigmàrius”.

Quant a iloveradio

Locutor a Ona 92, Radio 83 i a Ràdio Estudi Esplugues. Professional de la comunicació i planificador de mitjans a Difusión y Audiencias.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *