La guerra del futbol

En una entrada del bloc ja comentava que  el pagar per transmetre un partit  des del camp tenia un rerafons polític .

Les emissores han anunciat que demandaran , un per un, als equips que els impedeixen l´accés als camps de futbol, ja que els està ocasionant perjudicis econòmics que no estan disposades a suportar.

Les ràdios s´han cansat d´esperar una resposta de la Lliga Professional (LFP) a l´oferta presentada el dia 11 d´octubre. En aquella reunió es van mostrar disposades a pagar per la utilització de cabines i altres serveis que presten els clubs als estadis, però es van negar en rodó a pagar cap quantitat pels drets de transmissió.

Aquests perjudicis econòmics són una reducció del nombre d´anunciants i falques. I possiblement una devallada en la seva audiència que es reflexarà a la tercera onada de l´EGM.  

D´altra banda, Rajoy ha assegurat que és una “atrocidad” que s´obligui a les emissores de ràdio a pagar un canon per transmetre un partit  de futbol des de l´estadi.

En una entrevista a la Cope, Mariano Rajoy, ha manifestat que ” a mí me gusta el fútbol y me gusta que me informen, y que me informen gratis. El fútbol es un espectáculo público y estoy en contra de que se exija pagar un canon.”

Per tant el 20-N pot marcar un canvi en aquesta guerra, si cap dels bandos mou fitxa fins aleshores.

Quant a iloveradio

Locutor a Ona 92, Radio 83 i a Ràdio Estudi Esplugues. Professional de la comunicació i planificador de mitjans a Difusión y Audiencias.
Aquesta entrada ha esta publicada en futbol. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *