JUANMA ORTEGA A MELODIA FM

Una de les veus més històriques de la ràdio musical al nostre país torna a les ones de la mà de Melodia FM. L’emissora musical d’Atresmedia Ràdio comptarà a partir del 18 de setembre amb un nou programa despertador que acompanyarà als oïdors durant les primeres hores del dia. L’encarregat de conduir aquest nou format, del que encara no es coneix el nom, no serà altre que Juanma Ortega.
El fitxatge de Juanma Ortega com a nou presentador del matí de Melodia FM -després de la finalització de la passada temporada de “Lo major que te puede pasar” amb Nuria Roca- busca potenciar l’essència de l’emissora basada en la millor selecció musical de les dècades dels 70 , els 80 i els 90. Precisament es tracta d’una època on Ortega es va convertir en un dels principals locutors de la ràdio temàtica a Espanya.
El seu treball als 40 com a creador, presentador i director d’un format de èxit com Anda Ya !, la seva participació a Canal + com a rostre de l’emissora de Prisa en el repàs de la seva famosa llista o el posterior treball d’animador i col·laborador en formats de La Cadena SER com Hoy por Hoy o Carrusel Deportivo el converteix en el perfil idoni per a una emissora com Melodia FM. Juanma Oretega es va postular com el millor enllaç entre l’audiència i els anunciants i sempre sota el segell d’estil musical que caracteritza a l’emissora.
El nou programa despertador de Melodia FM serà un programa on la música tindrà molta més presència que en altres formats de la competència, però on no faltaran els continguts i els col·laboradors que ja es troben ultimant els detalls de la seva estrena el 18 de setembre. El format ocuparà la franja de 07:00 a 10:00 hores de la graella de Melodia FM.

Quant a iloveradio

Locutor a Ona 92, Radio 83 i a Ràdio Estudi Esplugues. Professional de la comunicació i planificador de mitjans a Difusión y Audiencias.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *