JAUME PERAL A RAC1

El nou director general audiovisual del Grupo Godó y director de RAC 1, Ramon Rovira, ha anomenat al periodista Jaume Peral como a número dos de la emissora. El nou subdirector de RAC 1 té una llarga trajectoria a Catalunya Ràdio i TV3, on fou director fins al març de 2017, quan fou rellevat per Vicent Sanchis.
Jaume Peral va iniciar la seva trajectòria profesional a Girona como a redactor de Radio Cadena Española i com a corresponsal de l´agència EFE, Radio Nacional de España i Catalunya Ràdio. Posteriorment es va incorporar a la redacció de Madrid de Catalunya Ràdio, i al 1992 va asumir la coordinació de Catalunya Informació coincidint amb la posada en funcionament de l´emissora.
Entre 1993 i 1995, Peral va dirigir les seccions d ´economía, societat i política de ambdues emissores; al 1995 va asumir la subdirecció d´ informatius, i tres anys més tard fou designat cap dels serveis informatius de Catalunya Ràdio i màxim responsable de Catalunya Informació.
Al 2004, Jaume Peral va dirigir la comunicació de Catalunya Ràdio, fins que al 2005 va ocupar el mateix càrrec a TV3. De 2011 a 2012 fou redactor del programa Parlament, de TVC, i al maig del 2012 fou anomenat cap d´informatius. Al febrer de 2012 va asumir la dirección de la cadena. I actualment era director del Máster Interuniversitari en Periodisme Multiplataforma.

Quant a iloveradio

Locutor a Ona 92, Radio 83 i a Ràdio Estudi Esplugues. Professional de la comunicació i planificador de mitjans a Difusión y Audiencias.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *