GRUP PRISA INGRESSOS

Santillana és el principal suport dels ingressos del Grup Prisa, però el seu negoci de Ràdio encara manté el seu històric domini del sector (en termes d’audiències i d’ingressos per publicitat
Si ens centrem en els resultats econòmics del negoci de Prisa Ràdio en el seu conjunt (Espanya i Latam) observem que els ingressos d’explotació van baixar fins al setembre un 2,4% i es van situar en 202.800.000 d’euros com explicava prnoticias ahir. D’aquest total la publicitat va suposar 179.800.000 d’euros (-0,6%) dels quals 116.800.000 (+ 0,2%) van procedir del mercat nacional i 63.100.000 (-2%) de l’internacional.
Així les coses això suposa que el conjunt d’emissores de Prisa Ràdio a Espanya (Cadena SER, Els 40, Cadena Dial, Màxima FM, M80 i Radiolé) acaparin el 41,6% de la inversió publicitària realitzada en aquest suport en els nou primers mesos de l’any. I és que segons Infoadex -Mesurador oficial de la publicitat en els mitjans- el sector Ràdio es va anotar en aquest període uns ingressos de 280.500.000 després d’avançar un 2,5% interanual. D’aquest total 116.800.000 se’ls va emportar sola la divisió de Ràdio de Prisa al nostre país.
El domini, per tant, segueix sent molt notable per al conjunt d’emissores que lidera la Cadena SER. No obstant això, cal ressaltar l’avanç que han viscut les últimes temporades alguns dels seus competidors amb especial èmfasi a la Cadena COPE. L’emissora del carrer Alfons XI ha recuperat una notable quota de mercat i d’audiència gràcies a l’impuls que va suposar l’arribada de l’equip d’Esports que lideren Paco González i Pepe Domingo Castaño en 2010 i fonamentalment després del desembarcament de Carles Herrera el 2015. 

Quant a iloveradio

Locutor a Ona 92, Radio 83 i a Ràdio Estudi Esplugues. Professional de la comunicació i planificador de mitjans a Difusión y Audiencias.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *