FIL MUSICAL

Hi ha la tendència cada vegada més extensa de convertir la ràdio en un mp3.  és economia de guerra quan menys despesses fixes millor.   

La  última en apuntar-se ha estat M-80. Després de la marxa de Pablo Motos la seva audiència ha baixat en picat i han decidit , a banda d´altres canvis , oferir música sense pausa .

El paper del locutor de ràdio està de baixa, en canvi el dj està  de moda.  David Guetta a Flaix,  Roger Sanchez a Màxima FM, etc .

En qualsevol cantonada ens podrem trobar al Ted Williams casolà.  

A la meva època , això era inconcebible, el locutor era gairebé la única font d´informació en relació al cantant o a la cançó . Com a molt  ens atreviem a unir dues cançons sense paraules seguint el model de la antiga RAC 105.   No presentar  un disc era un pecat !!!.   

Ara moltes emissores s´han convertit en fil musical per a botigues, per oficines , etc.   

És el concepte MP3 però deixant que un altre seleccioni la música.  Jo,  perdoneu, prefereixo decidir quina cançó escoltar ….    el MP3 , la cinta de bobina oberta,  el cassette  ja han estat inventats per escoltar música sense pausa.

Quant a iloveradio

Locutor a Ona 92, Radio 83 i a Ràdio Estudi Esplugues. Professional de la comunicació i planificador de mitjans a Difusión y Audiencias.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *