És temps de ràdio ( 3)

És una bona notícia,  en una època on cada dia es destrueixen lloc de treball,  que algu n´ofereixi és motiu de celebració.

Encara més quan ho organitza una ràdio privada .  Sí  Rac 1 l´endema de publicar-se els resultats de l´EPA ( Enquesta de la Població Activa ) va organitzar un altre especial per trobar feina a menors de 30 anys.

Algú pot pensar que es tracta d´oportunisme, d´afany de protagonisme. No és la primera vegada que es fa  i encara que ho fos …. benvinguts siguin els contractes de treball que es facin.

Primer  es fa una crida als empresaris per les ofertes de treball , després es recullen els currículums i en una tasca que no correspon a la ràdio, s´emparellen les ofertes i les demandes.

En Jordi Basté  ja va anunciar que això portarà un temps, l´empresa  és una emissora de ràdio , com a molt un grup multimèdia;  però no és una oficina de col.locació.

És un gest petit en quantitat però gran en voluntat.

Serveix per a recordar  la finalitat pública i de servei de la ràdio, un mitjà que ens agrada i que estimem cada dia més gràcies a accions solidàries  com aquesta.

 

L´enllac amb l´emissora, el programa i la campanya.

http://rac1.org/blog/noticies/programes/el-mon-a-rac1/el-mon-a-rac1-rep-en-una-hora-400-ofertes-de-feina-per-a-menors-de-30-anys/

Quant a iloveradio

Locutor a Ona 92, Radio 83 i a Ràdio Estudi Esplugues. Professional de la comunicació i planificador de mitjans a Difusión y Audiencias.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *