Cadena Catalana i Radiochips

Acabo de descubrir un altre bloc que parla de la ràdio , es diu radiochips, és bó i m´agrada … perdent-me entre els seves entrades he trobat una que crec val la pena  compartir amb tothom.

A mitjans de juliol Radio Marca va  montar un programa sobre els records i les veus d´una emissora que de jove m´acompanyava : Cadena Catalana

La EAJ-15 Radio Associació de Catalunya de 1930 fins al 1939. Després Radio España de Barcelona fins el 1969 posteriorment fins al 1977 Radio Reloj i finalment Cadena Catalana.

Professionals com Andrés Caparrós, Albert Malla, José Luis Fernandez Abajo, Paco Lobatón, Enric Sopena, Luis Arribas Castro, Ricky Romero, Pere Bernal, Alfonso Arús, Constantino Romero, Albert Castillón, Mario Beut …  molts han deixatel seu record i la seva manera de fer la ràdio.

A tots ells , gràcies per fer de mestres, per  estimar i fer estimar la ràdio. I a vosaltres us deixem aquest programa per la posteritat, records i veus que són la història de la ràdio dels 70 i dels 80.

http://radiochips.blogspot.com/2011/08/la-cadena-catalana-y-recuerdos-varios.html

http://www.ivoox.com/recuerdos-eaj-15-1930-1990-radio-espana-de-audios-mp3_rf_736405_1.html

Quant a iloveradio

Locutor a Ona 92, Radio 83 i a Ràdio Estudi Esplugues. Professional de la comunicació i planificador de mitjans a Difusión y Audiencias.
Aquesta entrada ha esta publicada en cadena catalana. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Cadena Catalana i Radiochips

  1. Us convidem a conèixer Barcelona Digital Ràdio (www.digitalradio.cat). Les emissions recuperades de Radioteatre i el programa ‘La fonoteca’, amb fragments històrics de la ràdio us poden interessar especialment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *