Tancaments d´emissores i delegacions

Ràdio Grama

 

L’agost de 2008, Ràdio Silenci de la Garriga va denunciar una emissora de Santa Coloma de Gramenet, llavors gestionada pel Grup Tele Taxi, per interferències. Un mes després, un informe de la Delegació Provincial del Ministeri d’Indústria corroborava que, en alguns punts del municipi del Vallès Oriental, s´ escoltava Grama Ràdio, que emetia des de Collserola.

Encara que L’Ajuntament de Santa Coloma va buscar alternatives per on emplaçar l’antena i evitar trepitjar la senyal de ràdio, no he va aconseguir a càusa de l’orografia i la densitat de la població, segons van argumentar.

Les interferències han suposat tres sancions a Grama Ràdio per un total de de 120.000 € (ja abonats) i que el Ministeri d’Indústria decreti el se tancament, que es farà dilluns.

 

Grama Ràdio, va tornar a ser gestionada pel municipi al juliol 2010 després de desvincular-se del grup de Justo Molinero, des d´aleshores es conectava a COM Ràdio.

ABC Punto Radio

El proper 30 de novembre ABC Punto Radio tancarà les delegacions de Girona, Lleida i Tarragona, deixant d´oferir infomarció local.

 

A l´acomiadament de les respectives plantilles, s´ha de sumar les cinc  baixes voluntàries que es produiran a la Delegació de Barcelona.

Quant a iloveradio

Locutor a Ona 92, Radio 83 i a Ràdio Estudi Esplugues. Professional de la comunicació i planificador de mitjans a Difusión y Audiencias.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Tancaments d´emissores i delegacions

  1. Tan que m’agrada la ràdio i tan que està patint! La veritat és que lamento aquests tancaments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *